Activitats al MAC relacionades amb el projecte de la classe de tercer.

Dues activitats per gaudir en família!

Amb aquestes activitats, grans i petits experimentareu el que feien els nostres avantpassats i imaginareu que fa molt i molt de temps els objectes que veiem eren molt preuats per algú no gaire diferent a nosaltres. La majoria de tallers estan pensats perquè pares i fills hi participin i passin una bona estona junts. Per aquells que desitgin una activitat més tranquil·la, poden fer una visita comentada a l'exposició temporal en curs.


Prehistòria en família

Taller familiar

Tots els dissabtes i diumenges a les 11h us convidem a viure la prehistòria junts experimentant diferents activitats quotidianes dels nostres avantpassats, com feien foc, quines eines i estratègies de caça feien servir, com pintaven a les coves, com feien la ceràmica i la farina... Una experiència per a tota la família!

Com vam començar? Un viatge per la prehistòria

Visita dinamitzada

Tots els dissabtes a les 12.15h
Durant la prehistòria es varen produir grans canvis. Després de conèixer les claus del llarg procés d’humanització, veurem com es vivia al paleolític, d’una manera nòmada, darrere dels ramats d’animals salvatges, i com això va anar canviant fins al neolític amb l’aparició de l’agricultura, la domesticació dels animals i la vida en poblats. Coneixerem també els grans monuments funeraris caractetístics del megalitisme i els primers metalls.


Comentaris

Entrades populars