plantes verdes

PLANTES VERDES AL JARDÍ BOTÀNIC DE BARCELONA



CICLE MITJÀ.



Els cursos de 3r i 4t el dimarts 26 d'octubre vam anar al Jardí Botànic de Barcelona, al Parc Montjuïc a fer l'activitat de PLANTES VERDES.

3r




Al començament de la visita ens van separar per grups, així el taller el vam poder fer millor. Les nostres monitores del Jardí ens vam proposar que fessim un dibuix d'una planta amb les seves necessitats vitals (que necessiten per viure)

4t











Quina diferència de dibuixos què vam fer!!!! Uns amb arrels molt grans, altres amb les fulles petites, uns altres amb regadora i altres amb pluja..

La primera parada que vam fer va ser a un ficus que té les arrels àerees, alguns es pensaven que eren lianes. Aquí vam treballar les arrels, com són, què necessiten,..

















Vam continuar caminant pel Jardí Botànic, observant la flora dels diferents països i continents, quina varietat!!!! Ens vam tornar a aturar, aquesta vegada vam treballar les fulles de les plantes, diferències i semblances dels diferents tipus de plantes, va ser un moment molt maco ja que estàvem per parelles i anàvem fent al nostre aire, observació directa, amb lupa, el millor d'aquest moment és que estàvem tranquils i gaudíem de l'activitat, i del dia...






















Un cop acabada l'explicació dels dos grups ens vam tornar a juntar i tots plegats vam anar a dinar als Jardins "Joan Brossa" , aquests jardins són temàtics dedicats a la música, amb estructures senzilles podem fer música








Trepitgem unes plataformes de goma i xiulaven.... què divertit!!!!




Hi ha diferents tipus d'instruments... Aquest és d'aire, tubs de fusta pels quals passa l'aire manxant una palanca, quina força hem de fer!!!!


Al final vam anar a un vaixell de muntanya i sorra on vam acabar el dia fent de "piratilles".....





Quin més maco ens ha fet, quin dia més aprofitat, quin dia per a recordar....

























































































































Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars